Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 30g7.9kcal1g0.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g286kcal9.4g34.8g11.6g1.6g
Valittu annoskoko70g143kcal4.7g17.4g5.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna35g72kcal2.4g8.7g2.9g0.4g
Arvot/100g100g205kcal6.7g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589