Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 33g20kcal3.2g1g0.1g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.6g30kcal1g6.1g0.2g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.6kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g213kcal13.8g27g5g0.6g
Valittu annoskoko70g106kcal6.9g13.5g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g53kcal3.5g6.8g1.3g0.2g
Arvot/100g100g152kcal9.9g19.3g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104