Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g9g83kcal0g0g9.4g0g
Kookosrasva 100 % 20g173kcal0.2g0g19.5g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton9g29kcal2.1g0.9g1.9g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g11g24kcal0.5g5.3g0.1g4.3g
Manteli 7.2g44kcal1.7g0.5g3.9g0.5g
Saksanpähkinä 2.5g17kcal0.4g0.1g1.6g0.4g
Hasselpähkinä 1.8g12kcal0.3g0.1g1.1g0.3g
Rusina 10g29kcal0.3g5.9g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g820kcal11g25.6g75g12.8g
Valittu annoskoko70g410kcal5.5g12.8g37.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna35g205kcal2.8g6.4g18.8g3.2g
Arvot/100g100g587kcal7.9g18.3g53.6g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201