Valkokastike kananmunalla

Sulata margariini kattilassa, sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Lisää maito ja keittele miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.

Mausta valmis kastike suolalla.

Lisää lopuksi joukkoon hienonnetut tai lohkotut kananmunat.

Voit halutessasi lisätä mausteeksi esim tilliä tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Vita d´or (Lidl), annos 200g4.9g35kcal0g0g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 49g22kcal1.5g2.4g0.7g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g171kcal6.6g9.2g11.6g0.2g
Valittu annoskoko70g85kcal3.3g4.6g5.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g43kcal1.7g2.3g2.9g0.1g
Arvot/100g100g122kcal4.7g6.6g8.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101220