Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow11g31kcal2g6.9g0.1g1.1g
Hirvenjauheliha oma saalis8.8g10kcal1.9g0g0.3g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g6.6g8.5kcal0.7g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g98kcal9.2g14g2g2.2g
Valittu annoskoko70g49kcal4.6g7g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g25kcal2.3g3.5g0.5g0.6g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226