Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt52g24kcal1.7g2.5g0.8g0g
Mannasuurimo tumma 5.2g16kcal0.5g3.1g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.4g12kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.6kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g151kcal6.8g22g4g1.2g
Valittu annoskoko70g75kcal3.4g11g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g38kcal1.7g5.5g1g0.3g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888