Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 8.2g11kcal0.2g2.5g0g0.1g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g25g17kcal1.2g3g0.2g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)23g18kcal4.2g0.1g0.2g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g11g11kcal2.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g131kcal15.4g11.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko70g65kcal7.7g5.8g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g33kcal3.9g2.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g93kcal11g8.3g2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560