Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 7.7g32kcal0g7.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Margariini, 60%, Rainbow2.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g5.2g17kcal0.6g3.4g0.1g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.2g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 31g12kcal0.1g2.6g0g0.5g
Fariinisokeri0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g238kcal4.8g39.4g6.2g2.2g
Valittu annoskoko70g119kcal2.4g19.7g3.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g60kcal1.2g9.9g1.6g0.6g
Arvot/100g100g170kcal3.4g28.1g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006