Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Arkijuusto, Valio [330kcal]5.9g19kcal1.6g0g1.4g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g20g4.9kcal0.3g0.9g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g120kcal10.2g3.2g7.4g0.4g
Valittu annoskoko70g60kcal5.1g1.6g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g30kcal2.6g0.8g1.9g0.1g
Arvot/100g100g86kcal7.3g2.3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188475