Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl8.5g11kcal1.1g0g0.7g0g
Sokeri 12g51kcal0g12.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.5g0g
Maito, Kevyt9g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0g
Mustikka metsä- 22g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g314kcal5.6g45.6g11g2.2g
Valittu annoskoko70g157kcal2.8g22.8g5.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g79kcal1.4g11.4g2.8g0.6g
Arvot/100g100g225kcal4g32.6g7.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149