Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 29g164kcal5.7g5.4g13.2g1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g14g41kcal0.5g9.7g0g1.2g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g1.7g14kcal0g0g1.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g18g104kcal0g0g17.9g0g
Hunaja 7.1g24kcal0g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g697kcal12.4g42.8g65.6g4.4g
Valittu annoskoko70g349kcal6.2g21.4g32.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna35g174kcal3.1g10.7g16.4g1.1g
Arvot/100g100g497kcal8.8g30.5g46.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864