Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g38g155kcal1.8g1.8g15.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g525kcal5g6.8g53.2g0.4g
Valittu annoskoko70g263kcal2.5g3.4g26.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g131kcal1.3g1.7g13.3g0.1g
Arvot/100g100g375kcal3.6g4.9g38g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328