Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 7.3g30kcal0g7.3g0g0g
Fariinisokeri7.3g30kcal0g7.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g17g15kcal0.2g3.2g0.1g0.3g
Voi 3.6g26kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.9g12.7g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Suklaa tumma 7.3g38kcal0.3g3.9g2.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g429kcal6.8g70.2g12.8g2.6g
Valittu annoskoko70g214kcal3.4g35.1g6.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna35g107kcal1.7g17.6g3.2g0.7g
Arvot/100g100g306kcal4.9g50.1g9.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181