Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.5g1.9kcal0.3g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kaurahiutale 4g15kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.2g16kcal0.8g1.1g0.9g0.9g
Mantelilastu (A la meira)2.5g15kcal0.6g0.2g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.7g18.2g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g296kcal10g43.6g8.2g4.8g
Valittu annoskoko70g148kcal5g21.8g4.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna35g74kcal2.5g10.9g2.1g1.2g
Arvot/100g100g211kcal7.2g31.2g5.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640