Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto23g70kcal5.2g0g5.6g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Parsakaali pakaste Rainbow28g5.6kcal0.8g0.6g0g0.7g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g176kcal12.4g2.8g13g2g
Valittu annoskoko70g88kcal6.2g1.4g6.5g1g
Annoskoko puolitettuna35g44kcal3.1g0.7g3.3g0.5g
Arvot/100g100g126kcal8.9g2g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235