Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g20g64kcal4.4g11.6g0.2g2.4g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g290kcal8.8g63.2g0.4g4.8g
Valittu annoskoko70g145kcal4.4g31.6g0.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna35g73kcal2.2g15.8g0.1g1.2g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976