Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona10g7kcal1.3g0.4g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl5.2g19kcal1.5g0g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.5g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.8g5.5kcal0.2g1g0g0.3g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.7g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Pirkka2.8g3kcal0g0.7g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.8g1.5kcal0g0.4g0g0g
Voi 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Emmental juustoraaste, lidl8g30kcal2.3g0g2.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g233kcal20.4g6.6g13.6g2.4g
Valittu annoskoko70g116kcal10.2g3.3g6.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna35g58kcal5.1g1.7g3.4g0.6g
Arvot/100g100g166kcal14.6g4.7g9.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114