Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g39g45kcal2.4g2g3.1g0g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.4g7.9kcal0g1.9g0g0g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 7.1g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Manteli 0.6g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl2g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g193kcal10.4g13.8g10.6g0.6g
Valittu annoskoko70g97kcal5.2g6.9g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g48kcal2.6g3.5g2.7g0.2g
Arvot/100g100g138kcal7.4g9.8g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902