Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl22g79kcal0.4g0.6g8.3g0g
Katkarapu 6.6g4.5kcal0.9g0g0.1g0g
Tilli mauste1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g342kcal10.2g1.4g33g0g
Valittu annoskoko70g171kcal5.1g0.7g16.5g0g
Annoskoko puolitettuna35g86kcal2.6g0.4g8.3g0g
Arvot/100g100g244kcal7.3g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357646