Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton40g43kcal9.2g0g0.6g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)20g30kcal3.2g0.8g1.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)3g22kcal0g0g2.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g4.4g17kcal1.1g0g1.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 2.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g224kcal27g1.6g12.2g0.2g
Valittu annoskoko70g112kcal13.5g0.8g6.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g56kcal6.8g0.4g3.1g0.1g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.1g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153