Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 11g15kcal1.3g0g1g0g
Sokeri 14g56kcal0g13.8g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g1.5g5.7kcal0g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.6g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g428kcal7.6g65.2g14.2g2.4g
Valittu annoskoko70g214kcal3.8g32.6g7.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna35g107kcal1.9g16.3g3.6g0.6g
Arvot/100g100g305kcal5.4g46.5g10.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671