Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima3.3g13kcal1g0g1g0g
Katkarapu 22g15kcal3.2g0g0.2g0g
Tomaattimurska 27g8kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g14g34kcal1.4g5.9g0.5g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g150kcal11.6g15.4g4.2g3.2g
Valittu annoskoko70g75kcal5.8g7.7g2.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna35g37kcal2.9g3.9g1.1g0.8g
Arvot/100g100g107kcal8.3g11g3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471