Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g23g8.1kcal0.4g1.6g0g0.3g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g25g20kcal2.8g0.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g179kcal14.8g4.6g11g0.6g
Valittu annoskoko70g89kcal7.4g2.3g5.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g45kcal3.7g1.2g2.8g0.2g
Arvot/100g100g128kcal10.6g3.3g7.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573