Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g7g24kcal0.6g5.3g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka1.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kikherne säilötty 100g8.4g9kcal0.5g1.4g0.2g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g1.4g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g142kcal8.6g18.8g3.4g1.4g
Valittu annoskoko70g71kcal4.3g9.4g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g36kcal2.2g4.7g0.9g0.4g
Arvot/100g100g101kcal6.1g13.4g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553