Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 28g36kcal5.8g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g28g10kcal0.5g1.8g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g7g6.7kcal0.6g1g0g0.6g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.4g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g121kcal14.4g7.2g4g1.4g
Valittu annoskoko70g61kcal7.2g3.6g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g30kcal3.6g1.8g1g0.4g
Arvot/100g100g87kcal10.3g5.1g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040