Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g47g13kcal0.4g2.4g0g0.8g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g1.4g3.5kcal0g1.4g0g0g
Voi 4.5g32kcal0.1g0g3.6g0g
Kananmuna, annos 65g3.1g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g142kcal2g8.2g11.2g1.6g
Valittu annoskoko70g71kcal1g4.1g5.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna35g35kcal0.5g2.1g2.8g0.4g
Arvot/100g100g101kcal1.4g5.8g8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271011