Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali7.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Selleri, annos 50g9g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika, vihre1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g24kcal0.8g3.8g0.2g1.4g
Valittu annoskoko70g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639