Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho sunnuntai1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Oltermanni 17%3.8g10kcal1.1g0g0.6g0g
Kevytmaito hyla (Valio)19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 24g5.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g7.5g25kcal0.6g5.3g0.2g0.4g
Sipuli 4.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni, tuore Pirkka7.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g128kcal5.8g17.8g3.4g1.8g
Valittu annoskoko70g64kcal2.9g8.9g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g32kcal1.5g4.5g0.9g0.5g
Arvot/100g100g92kcal4.1g12.7g2.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73620