Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 22g26kcal4.6g0g0.9g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g42g15kcal0.8g2.7g0.1g1.3g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Osterikastike, Blue Dragon1.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g119kcal11.2g6.8g5.4g2.6g
Valittu annoskoko70g60kcal5.6g3.4g2.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna35g30kcal2.8g1.7g1.4g0.7g
Arvot/100g100g85kcal8g4.9g3.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359