Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)16g25kcal3g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g12g4kcal0g0.8g0g0.2g
Hunaja 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Persilja3.9g0.5kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g93kcal6.8g8.2g3g1.4g
Valittu annoskoko70g46kcal3.4g4.1g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g23kcal1.7g2.1g0.8g0.4g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129