Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g9g63kcal0g0g7.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g23g19kcal0.2g4.1g0.1g0.4g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g396kcal6.4g54g17.2g2.2g
Valittu annoskoko70g198kcal3.2g27g8.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g99kcal1.6g13.5g4.3g0.6g
Arvot/100g100g282kcal4.6g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406