Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g8.2g49kcal1.7g0.5g4.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)22g57kcal5.7g0.3g3.7g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli8.2g5.7kcal0.8g0.3g0.2g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g5.5g6kcal1g0.1g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g8.2g18kcal2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g309kcal25.4g4g20.6g0.2g
Valittu annoskoko70g155kcal12.7g2g10.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g77kcal6.4g1g5.2g0.1g
Arvot/100g100g220kcal18.1g2.8g14.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160104