Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 13g1.7kcal0.2g0.1g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Kikherne säilötty Bonduelle25g33kcal1.6g5g0.8g1.3g
Broileri, rintafilee, nahaton 19g20kcal4.3g0g0.3g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g13g48kcal1.1g8.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g220kcal14.4g28.2g4.2g4.6g
Valittu annoskoko70g110kcal7.2g14.1g2.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna35g55kcal3.6g7.1g1.1g1.2g
Arvot/100g100g157kcal10.3g20.1g3g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202