Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)10g35kcal1.3g7g0.2g0.3g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Hirvenliha 6.7g7.6kcal1.4g0g0.2g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g106kcal6.8g15.6g2g0.6g
Valittu annoskoko70g53kcal3.4g7.8g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g27kcal1.7g3.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639