Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore7.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, 50g8.3g1.7kcal0g0.3g0g0g
Kurkku 6.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 5.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)12g22kcal2.8g0g1g0g
Kananmuna, keitetty 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g13g33kcal2.3g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g167kcal14.8g2.2g10.6g0.4g
Valittu annoskoko70g84kcal7.4g1.1g5.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g42kcal3.7g0.6g2.7g0.1g
Arvot/100g100g119kcal10.5g1.6g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804