Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g39g9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Puuroriisi7.8g27kcal0.5g6g0.1g0.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g16g22kcal3g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Siirappi 0.8g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g133kcal8.8g16.2g3.2g2.2g
Valittu annoskoko70g67kcal4.4g8.1g1.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g33kcal2.2g4.1g0.8g0.6g
Arvot/100g100g95kcal6.3g11.5g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038