Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g30g52kcal5.3g0g3.5g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g9g6.8kcal0.2g1.6g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)26g15kcal0.3g1.1g1.1g0.2g
Tilli, tuore 1.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g151kcal11.8g5.8g9.2g0.6g
Valittu annoskoko70g76kcal5.9g2.9g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g38kcal3g1.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670