Pyrytuulian Hernekeitto

1 l vesi
200 g purjo pakaste 38 kcal
200 g keittojuures pakaste 60 kca
400 g hernepakaste 280 kcal

Keitä pehmeiksi lisää suola ja soseuta.

Lisää tuoretta persiljaa tai yrttejä.

450 g annoksessa on 93 kcal

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli7.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herne 16g11kcal0.8g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g29kcal2g4.2g0.2g1.8g
Valittu annoskoko70g15kcal1g2.1g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g7kcal0.5g1.1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g21kcal1.4g3g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461258