Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g2.5g10kcal0g2.3g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g13g13kcal1.8g0.2g0.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)25g21kcal0.3g0.9g1.8g0g
Sieni tatti, hapero 25g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g108kcal5.2g8.6g5.4g1.2g
Valittu annoskoko70g54kcal2.6g4.3g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g27kcal1.3g2.2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g77kcal3.7g6.1g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234