Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai29g108kcal1.5g9.4g7.3g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Mozzarella light11g18kcal2.2g0.1g1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow3.7g6.6kcal0g0.2g0.6g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g6.1g1.2kcal0g0.2g0g0.4g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl2.2g12kcal0.1g0.1g1.2g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g3.7g11kcal1.2g0g0.6g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g3.7g5.9kcal0.3g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g328kcal10.8g21g22.4g2.6g
Valittu annoskoko71g164kcal5.4g10.5g11.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna35g82kcal2.7g5.3g5.6g0.7g
Arvot/100g100g232kcal7.6g14.9g15.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787