Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 13g8.7kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana 5.8g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%8.7g15kcal0.9g0.6g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g52kcal2.2g5.8g2g0.4g
Valittu annoskoko70g26kcal1.1g2.9g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g13kcal0.6g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4.1g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849