Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g30g138kcal1.8g13.5g8.7g0.3g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)18g8.1kcal0.1g1.9g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g15g25kcal1.1g2.4g1.3g0.1g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g381kcal7.2g42g21g0.8g
Valittu annoskoko71g190kcal3.6g21g10.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g95kcal1.8g10.5g5.3g0.2g
Arvot/100g100g270kcal5.1g29.7g14.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509