Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)16g56kcal2.4g10.7g0.4g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g7.5g8.3kcal1.1g0.1g0.4g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g11g44kcal2.5g0g3.6g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss7.5g4kcal0.4g0.4g0g0.2g
Maissi jyvät 7.5g11kcal0.2g1.9g0.2g0.3g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g4.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 15g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g274kcal14.6g28.4g10.8g2g
Valittu annoskoko71g137kcal7.3g14.2g5.4g1g
Annoskoko puolitettuna35g69kcal3.7g7.1g2.7g0.5g
Arvot/100g100g194kcal10.4g20.1g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741