Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0g
Herkkusieni, paistettu 19g19kcal0.5g0.1g1.8g0.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Metvursti kestomakkara0.9g3.6kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g126kcal6.4g2.6g9.8g0.6g
Valittu annoskoko71g63kcal3.2g1.3g4.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g32kcal1.6g0.7g2.5g0.2g
Arvot/100g100g90kcal4.5g1.8g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562