Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 50g72kcal8g0g4.5g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g3.6g10kcal0.1g1.9g0.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton17g27kcal1.3g0.7g2.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g218kcal18.8g5.2g14g0g
Valittu annoskoko71g109kcal9.4g2.6g7g0g
Annoskoko puolitettuna35g54kcal4.7g1.3g3.5g0g
Arvot/100g100g154kcal13.3g3.7g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484