Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)29g32kcal3.6g0.6g1.7g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 5.8g1.9kcal0g0.3g0g0.2g
Lanttu 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g98kcal8.2g7.6g3.4g1.6g
Valittu annoskoko70g49kcal4.1g3.8g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna35g25kcal2.1g1.9g0.9g0.4g
Arvot/100g100g70kcal5.8g5.4g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201