Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 4.2g10kcal0.2g0.7g0.6g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 4.2g8.3kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Kauralese 4.2g15kcal0.8g1.9g0.3g0.7g
Vehnälese 1.7g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g300kcal8.2g46.4g7.6g5.4g
Valittu annoskoko71g150kcal4.1g23.2g3.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna35g75kcal2.1g11.6g1.9g1.4g
Arvot/100g100g212kcal5.8g32.8g5.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369