Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 32g71kcal5.6g0g5.5g0g
Kuohukerma (Ingman)23g80kcal0.5g0.7g8.2g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.9g5.1kcal0g0g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g379kcal16.6g1.6g33.8g0g
Valittu annoskoko71g190kcal8.3g0.8g16.9g0g
Annoskoko puolitettuna35g95kcal4.2g0.4g8.5g0g
Arvot/100g100g269kcal11.8g1.1g24g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296