Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 27g96kcal2.2g21g0.1g0.5g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)14g19kcal1.4g0.4g1.3g0.1g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]14g17kcal1.7g0.3g1g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow14g14kcal1g0.4g1g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g293kcal12.6g44.2g6.8g1.2g
Valittu annoskoko71g147kcal6.3g22.1g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g73kcal3.2g11.1g1.7g0.3g
Arvot/100g100g208kcal8.9g31.3g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689