Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 31g64kcal5.6g0g4.6g0g
Linssi, punainen, Go Green16g51kcal3.7g7.6g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g245kcal19.2g18g9.8g4.8g
Valittu annoskoko71g123kcal9.6g9g4.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna35g61kcal4.8g4.5g2.5g1.2g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.7g6.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122